Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam

Wat bieden we

Inwerkprogramma
Niets is zo vervelend als ergens verloren rond te lopen, terwijl je geen idee hebt wat er van je wordt verwacht. We gooien niemand in het diepe. Voor elke nieuwe collega wordt een passend inwerkprogramma samengesteld. Van een kijkje op de werf en een dag meerijden op de vrachtwagen tot meelopen bij de verkoop binnendienst en een informatieve introductiemiddag bij de centrale diensten. En daarna is het aan jou om er een succes van te maken.

Opleidingen
Wij geven veel aandacht aan opleidingen. Naast functiegebonden opleidingen bieden we ook individuele opleidingen aan. Voor gedreven mensen die zich actief opstellen is nog veel meer mogelijk, tot op maat gesneden opleidingen voor de persoonlijke ontwikkeling. Wie vooruit wil in het leven, en gemotiveerd is om er wat van te maken, heeft een heel goede werkgever aan De Stiho Groep.

Doorgroeien
Naast het volgen van opleidingen kun je je ook op andere manieren ontwikkelen. We stimuleren het opdoen van verschillende ervaringen. In een platte organisatie als De Stiho Groep is lang niet elke carrièrestap een stap naar boven. Ook zijwaartse stappen zijn van belang. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om aan losse projecten mee te werken, bijvoorbeeld op het gebied van automatisering of assortiment. Nieuwe vacatures staan daarom ook altijd op intranet. Verder zijn er mogelijkheden voor managementtrainees, beroepsbegeleidende leerwegen of beroepsopleidende leerwegen. Wie iets kan, krijgt de kans niet om vast te roesten bij De Stiho Groep. Er ligt altijd wel een nieuwe uitdaging op je te wachten.

Mede-eigenaar
Betrokkenheid bij het bedrijf is van levensbelang voor De Stiho Groep. Daarom zijn de medewerkers mede-eigenaar van de onderneming. Elke medewerker die in vaste dienst is, krijgt een personeelsaandeel. Daar blijft het niet bij. Via het PersoneelAandelenPlan kunnen vaste medewerkers twee keer per jaar aandelen bijkopen. De aandeelhouders ontmoeten elkaar ieder jaar in april. Formeel is dat de jaarvergadering, waar dan ook officiële besluiten worden genomen, maar bijna iedereen komt voor de gezelligheid en om collega’s van andere vestigingen te ontmoeten.

Arbeidsvoorwaarden
De Stiho Groep heeft een breed pakket arbeidsvoorwaarden. Welke precies, hangt natuurlijk van de functies af. Kijk daarvoor bij de specifieke vacatures. Een indicatie van de arbeidsvoorwaarden:

 • CAO Hout / Hibin
 • Reiskosten, wie verder dan tien kilometer van de vestiging woont, krijgt een reiskostenvergoeding.
 • Ziektekosten, als je dat wilt, kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering
 • Spaarregelingen, met een vast dienstverband krijg je de mogelijkheid om een spaarsaldo aan te houden met een aantrekkelijke rente. Je kunt ook deelnemen aan de levensloopregeling. Deze stelt je in staat een periode van onbetaald verlof op te bouwen.
 • Personeelspas, iedere medewerker heeft een eigen pas, waarmee met korting materialen aan te schaffen zijn.
 • Pensioen, je pensioen wordt bij een bedrijfstakpensioenfonds geregeld.
 • Auto en mobiele telefoon, deze horen bij een standaardpakket van een vestigingsmanager.

Meer informatie kun je krijgen bij de afdeling M&O van De Stiho Groep. Telefoon (030) 280 82 65.

 

Wat vragen we

Elke vacature, elke functie, vraagt om specifieke vaardigheden. Voor de ene functie is een goede beheersing van de Nederlandse taal voldoende, voor de andere is het noodzakelijk dat je een hbo-opleiding hebt afgerond. Wat je moet kunnen staat in elke vacature omschreven. Je werkhouding is minstens zo belangrijk.

De mensen van De Stiho Groep maken namelijk het verschil. In de mensen zit de meerwaarde van ons bedrijf. Immers, veel van onze producten kan men ook bij andere bedrijven vinden. Maar onze klanten kiezen voor De Stiho Groep vanwege onze deskundigheid, hulpvaardigheid en de positieve sfeer op elke vestiging. De houding van elke medewerker van De Stiho Groep wordt bepaald door zes principes of basiswaarden:

1. Geloof in eigen kunnen
2. Echte interesse
3. Wij gaan verder
4. Samen werken en samenwerken
5. Integer en met respect
6. Plezier en passie

1. Geloof in eigen kunnen Mensen die bij de Stiho Groep werken, weten wat de organisatie kan en wil presteren voor de klant. Omdat we geloven in eigen kunnen, durven we toezeggingen aan de klant te doen. Want we weten dat we die kunnen waarmaken.

2. Echte interesse Veel klanten hebben een vertrouwensrelatie met ons. Om die op te kunnen bouwen zijn we oprecht geïnteresseerd in wat de klant bezighoudt. Dus niet alleen in welk materiaal nodig heeft, maar ook wat hij ermee gaat doen, hoe het met zijn bedrijf gaat, wat hem drijft. Echte interesse is onmisbaar als je mensen wilt helpen om hun problemen op te lossen.

3. Wij gaan verder We gaan door waar anderen ophouden. We doen altijd een stapje extra. Dat is volkomen logisch, vinden we. Iets extra’s doen voor hetzelfde geld is op korte termijn niet altijd de meest commerciële oplossing, maar op lange termijn wel. Daardoor blijft de klant terugkomen.

4. Samen werken en samenwerken Samen kun je meer dan alleen. Daarom weet elke medewerker feilloos bij wie hij bepaalde kennis kan halen, als hij het zelf even niet weet. Je kunt jezelf verbeteren door van anderen te leren. En als we allemaal beter worden, kunnen we de klant nog beter van dienst zijn.

5. Integer en met respect Werken is niet zomaar een activiteit om geld te verdienen. Het is een waardevol en zinvol onderdeel van ons leven. Dat kan alleen als we integer en met respect voor elkaar omgaan. Niet alleen de klant, de collega en de leverancier verdienen dat, we werken ook met respect voor leefomgeving en het milieu.

6. Plezier en passie Veel klanten komen bij ons vanwege de sfeer. Er zijn Bouwmaat-vestigingen met de sfeer van een buurtsuper, en op menig Stiho-werf voelen klanten zich een soort collega. We zorgen er namelijk voor dat we ons werk niet alleen met inzet doen, maar er ook plezier in hebben. En dat plezier stralen we uit.

Stage lopen?

Dat kan bij De Stiho Groep. We begeleiden mbo’ers en hbo’ers graag bij hun eerste praktijkervaring. Daar hebben we namelijk beiden iets aan: jij doet praktijkervaring op en wij ontdekken of je kwaliteiten hebt die we kunnen gebruiken in ons bedrijf. We hebben op deze manier al vaak talentvolle medewerkers kunnen vinden!

Stageopdrachten
Als stagiair kun je ons ondersteunen bij onderzoek of bij de implementatie van projecten. Denk bijvoorbeeld aan stageopdrachten als:

 • marktonderzoek naar de afzetmogelijkheden, marktomvang en concurrentie van huidige en toekomstige producten;
 • uitvoering geven aan (delen van) een communicatieplan door bijbehorende middelen te ontwikkelen;
 • onderzoek en inzet van internettoepassingen;
 • logistiek onderzoek en/of projecten;
 • onderzoek naar de beste product-marktcombinaties en de implementatie ervan;
 • korte en langdurige projecten op het gebied van commercie, logistiek en management
 • of een praktische stage.

Stageovereenkomst
Als je bij De Stiho Groep gaat stage lopen, maken we afspraken met jou en de school over de duur en inhoud van de stage. De afspraken worden in een stageovereenkomst vastgelegd. Vanuit onze organisatie kun je rekenen op begeleiding tijdens jouw stage.

Stagevergoeding
MBO stagiaires ontvangen een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. HBO stagiaires ontvangen een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Vakantie
Je bent student dus in principe ben je vrij tijdens de schoolvakanties. Als stagiair bouw je geen vakantiedagen of ATV op.

Verzekeringen
Je bent als stagiair zelf verantwoordelijk voor een ziektekostenverzekering. Daarnaast moet je je voor de stageperiode verzekeren tegen het risico van wettelijke aansprakelijkheid. Vanuit De Stiho Groep verzekeren wij ons voor eventuele aansprakelijkheid ten opzichte van jou.

Stageverzoek
Heb je interesse in een stage bij De Stiho Groep? Stuur dan een brief met CV naar welkom@destihogroep.nl. Het is belangrijk dat je duidelijk aangeeft welke opleiding je volgt, het studiejaar waar je in zit, het doel en de duur van de stage. Wij bekijken of jouw stagewens in onze organisatie past. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie van ons.

Solliciteren

Solliciteren gaat als volgt in z’n werk bij De Stiho Groep: zeker binnen twee weken nadat je je sollicitatie verstuurd hebt, ontvang je antwoord. Dat antwoord kan aan afwijzingsbrief zijn, of een telefoontje om een afspraak voor een gesprek te maken. Hoe de procedure daarna verloopt, hangt af van de soort functie waarop je solliciteert. Logistieke functies worden geregeld door de betreffende Logistiek manager. Commerciële en management functies lopen altijd via de afdeling M&O in Nieuwegein.

Open sollicitatie
Een open sollicitatie versturen voor een fulltime of parttime baan kan ook. We kijken dan eerst of er een plek voor je is. Mocht dit niet geval zijn, dan bewaren we je brief tot de juiste gelegenheid zich voordoet. Vanzelfsprekend krijg je altijd een reactie.

Sollicitatieformulier
Solliciteren kun je doen door een brief te schrijven, een email met een sollicitatiebrief en CV te sturen of door het online sollicitatieformulier in te vullen.

De Stiho Groep
t.a.v. Nathalie Broer
Postbus 1485
3430 BL te Nieuwegein