Regionale projecten

Naast de samenwerking met Habitat for Humanity zoekt Joining Hands het ook dichter bij huis. Praktische projecten met een maatschappelijk nut, als het even kan in het verlengde van onze bedrijfsactiviteiten en binnen Nederland.

Alle medewerkers zijn welkom om projecten aan te dragen en mee te werken aan de uitvoering. Daarnaast zijn ambassadeurs binnen het bedrijf actief die zich nauwer bij het werk van Joining Hands betrokken voelen.

Lopende projecten

Gerealiseerde projecten

Jij en Regionale Projecten

Op dit moment zijn er geen lopende projecten.

2010: Overkapping gemaakt op schoolplein in Overveen.

2009: ECR Groot Stokkert
Op het ECR Groot Stokkert is een volledig aangepast gedeelte met hotel- en zorgfunctie speciaal ingericht voor mensen met reuma. Hier is voor de ontspanning een nieuwe rolstoeltoegankelijke volière gebouwd.

2008: Abrona - Sterrenberg
Opknappen en inrichten tuin van een vakantiehuis voor mensen/kinderen met een verstandelijke beperking.

2008: Stichting Dubbelklik
Zaterdag 9 februari 2008 heeft Stiho Zwolle een lang gekoesterde wens van de Zwolse Stichting Dubbelklik vervuld.

2006: De Zandtuin
Het project bestond uit het opknappen van een speeltuin in de Rotterdamse wijk Spangen.

2004: De Luchtballon
Deze stichting organiseert therapeutische vakanties voor jongeren met astma op een terrein in Ossendrecht. Het project bestond uit het aanleggen van bestrating rondom de vijver van het dierenverblijf en het maken van een brug en twee picknicktafels.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een bijdrage leveren aan één van onze regionale projecten neem dan contact op met Mark Paauw: 030-2808267 of stuur een email naar: regionaleprojecten@destihogroep.nl.


Terug naar Joining Hands

Laatste Projecten